top of page
Tante Cato BSO & ZO

Vakantie

Anker 1 Over Vakanties

De vakanties bij Tante Cato zijn superleuk! Heel veel uitstapjes: musea, theatervoorstellingen, speelparadijzen, bioscoop, workshops en nog veel meer. Meerdere keren per week zijn we op stap. En tussendoor zijn we binnen of buiten ook nog bezig met creatieve of sportieve activiteiten en projecten.

Tijden & Locaties

Tijdens studiedagen en vakanties zijn wij van 8.00 uur tot 18.30 uur geopend. Wij voegen de groepen samen en maken alleen gebruik van de locaties VBH (voor de kinderen van schoolgroep

4 t/m 8) en de BMS (voor de kinderen van schoolgroep 1 t/m 3).

Meer over Vakantie tijden & locaties...

Programma

Voorafgaand aan vakanties wordt er een vakantieprogramma gemaakt, zodat de kinderen weten wat ze op een vakantiedag gaan doen. De programma's zijn bij de jongste kinderen gekoppeld aan een thema. Het gebeurt echter wel eens dat we ons niet strikt aan het vakantieprogramma houden. Het weer gooit soms roet in het eten of biedt juist nieuwe kansen. Wanneer we het vakantie-programma wijzigen zorgen we altijd dat we er iets moois tegenover zetten. Zo kunnen we met tropische temperaturen bijvoorbeeld beslissen om te gaan zwemmen.

Ook gaan we tijdens vakanties geregeld met de kinderen op stap. Met name bij de oudste kinderen worden er veel uitstapjes ingepland. Bij de jongste kinderen worden er alleen soms uitstapjes gemaakt met de Kikkers.

Meer over Vakantie programma...

Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page