Tante Cato BSO & ZO

Vakantie programma

 

Dit is het vakantieprogramma voor de meivakantie. Het gebeurt echter wel eens dat we ons niet strikt aan het vakantieprogramma houden. Het weer gooit soms roet in het eten of biedt juist nieuwe kansen. Wanneer we het vakantieprogramma wijzigen zorgen we altijd dat we er iets moois tegenover zetten.

 

Week 1

 

Maandag 3 mei

BMS – De jongste kinderen starten de meivakantie samen met Samantha met het maken van “happy stones”. Als deze vrolijke steentjes klaar zijn dan gaan we van start met het maken van moederdag knutsels!

VBH – De oudste kinderen hebben een hele coole activiteit. We gaan BMX-en in de piratenspeeltuin! Daarnaast gaan ook de oudste kinderen wat moois maken voor moederdag.

 

Dinsdag 4 mei

BMS – Gisteren hebben we mooie stenen versierd. Deze gebruiken we vandaag om een speurtocht mee te doen!

VBH – Voor wie het koekhappen, spijkerpoepen en alle andere Hollandse spellen gemist heeft tijdens Koningsdag hebben we goed nieuws. Annika doet met jullie een Hollandse spellen dag!

 

Woensdag 5 mei

BMS en VBH – Een gezamenlijke dag bij de Tijgers. Channa gaat met de oudste kinderen aan de slag met Tie Dye. Maar ook Mees en Raban zijn van de partij voor de nodige beweging met sport en spel!

 

Donderdag 6 mei

BMS – Een culinaire dag; met Samantha bakken we kaneelbroodjes. Dat wordt smullen! En natuurlijk knutselen we weer verder voor moederdag.

VBH – Ook met de oudste kinderen duiken we de keuken in. We maken samen met Miranda een heerlijke Italiaanse lunch. Als we klaar zijn met eten gaan we naar de Piratenspeeltuin voor een partijtje tennisbalgolf en knutselen we verder voor moederdag.

 

Vrijdag 7 mei

BMS en VBH – Ook vandaag een gezamenlijke dag bij de Tijgers. We mixen techniek en creativiteit, want we gaan aan de slag met een green screen. Misschien kun je met superman op de foto of sta je vandaag op de maan!

 

Week 2

 

Maandag 10 mei

BMS – Het is stempeldag! Met Tine gaan we niet alleen zelf stempels maken, maar we doen er daarna ook nog allerlei leuke spelletjes mee. Verder starten we samen met Gracia met het maken van aquariums.

VBH – We gaan op pad, want we gaan vogels spotten! Ook gaat het stoepkrijt festival vandaag van start. Duimen voor droog weer dus!

 

Dinsdag 11 mei

BMS – We gaan naar buiten en spelen daar met Tine het Peter Konijn spel. Laten we hopen op een stralende dag!

VBH – Verstoppertje kun je op heel veel manieren spelen. Gewoon verstoppertje, omgekeerd verstoppertje, verstoppertje om de school of verstoppertje met walkie talkies. We proberen ze allemaal uit!

 

Woensdag 12 mei

BMS en VBH – Wat is het leukste hofje of speeltuin in de buurt? We gaan ze vandaag vergelijken tijdens het “hofje hoppen”. Uiteraard nemen we ons stoepkrijt mee voor het stoepkrijt festival. Ook gaan we verder met onze aquariums.

 

Donderdag 13 mei

Hemelvaartsdag – Tante Cato gesloten

 

Vrijdag 14 mei

BMS en VBH – Alle professors opgelet; het is proefjesdag bij Tante Cato! Welke proefjes we gaan doen houden we nog even geheim…

Klachtenvrij-banner-400x400.png