Vakantie programma

 

Dit is het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Het gebeurt echter wel eens dat we ons niet strikt aan het vakantieprogramma houden. Het weer gooit soms roet in het eten of biedt juist nieuwe kansen. Wanneer we het vakantieprogramma wijzigen zorgen we altijd dat we er iets moois tegenover zetten.

 

Maandag 17 februari

BMS – Alle speurneuzen kunnen vandaag aan de bak! Voor het thema “zoek en vind” heeft Samantha een speurtocht uitgezet. Nadat je de speurtocht hebt volbracht kun je vervolgens met Channa aan de slag om een mooie knikkerbaan te bouwen!

VBH – We pakken de Noord-Zuidlijn en gaan naar sporthal Elzenhagen in Amsterdam Noord voor de Sport- & Funtoer. Het thema aldaar is voetbal!

Dinsdag 18 februari

BMS – De jongste kinderen maken met Channa een memory spel van kleurplaten. Verder moet je vandaag je gymschoenen meenemen, want Gracia en Samantha gaan met jullie de gymzaal in!

VBH – Ook de oudste kinderen gaan speuren tijdens de voorjaarsvakantie. Dit doen we met een speurtocht in het Teylers museum in Haarlem. We gaan hier met het openbaar vervoer naartoe.

Woensdag 19 februari

BMS & VBH – Zoek en vind met al je zintuigen tijdens deze zintuigendag. We gaan proeven, ruiken, voelen, horen en zien!

Donderdag 20 februari

BMS – Samen met Lyviënne gaan we “schilderen met spelregels”. Wat dat precies inhoudt zal Lyviënne je uitleggen. Ter afwisseling van deze creatieve activiteit gaat Suzanne met jullie dansen en zingen.

VBH – Duimen voor een droge dag, want het is grote spellendag vandaag! Zo kunnen we naar het Oranjewoud voor een potje omgekeerd verstoppertje, spelen we Jachtseizoen in de buurt of doen we levend stratego! Bij slecht weer hebben we een alternatief programma in de gymzaal dus neem voor de zekerheid ook je gymschoenen mee!

Vrijdag 21 februari

BMS – Met Lyviënne doen we tekensport in een zelfgemaakt boekje. Kun jij bijvoorbeeld een ander kind natekenen? Of maak een keer een tekening met je verkeerde hand! Ook gaan we aan de slag met het maken van posters. We maken er een in zwart/wit en een in kleur. Daarmee spelen we zoek de verschillen.

VBH – Bij het thema “zoek en vind” hoort natuurlijk ook een doolhof. Die kunnen we vinden in het Amstelpark!