Tante Cato BSO & ZO

Vakantie programma

 

Dit is het vakantieprogramma voor de Herfstvakantie. Het gebeurt echter wel eens dat we ons niet strikt aan het vakantieprogramma houden. Het weer gooit soms roet in het eten of biedt juist nieuwe kansen. Wanneer we het vakantieprogramma wijzigen zorgen we altijd dat we er iets moois tegenover zetten.

 

Maandag 18 oktober

BMS – De jongste kinderen krijgen een mooie poppenkast voorstelling voorgeschoteld door Channa. Ook gaan we lekker naar buiten voor de herfstwandeling-bingo van Tine.

VBH – Halloween staat voor de deur, we maken een mega halloween-poster bestaande uit 25 delen! Ook gaan we met Aukje en Irma aan de slag om een 3-D schilderij te maken.

 

Dinsdag 19 oktober

BMS – Weet jij vandaag uit het doolhof te ontsnappen dat Tine voor jullie heeft gemaakt? Je moet hiervoor allerlei opdrachten uitvoeren… Met Gracia maken we een herfstwerkje. We gaan bladeren stempelen.

VBH – Trek sportieve kleding aan voor de (bal-)sportdag van Mees en Raban! Daarnaast spelen we op speciaal verzoek van onze kindercommissie Jachtseizoen!

 

Woensdag 20 oktober

BMS en VBH – Een gezamenlijke dag bij de Tijgers. Zet de bakken popcorn maar klaar want we toveren Tante Cato om tot bioscoop. Voor zowel jong als oud draaien we een leuke film op groot scherm! Ook duiken we tussendoor de keuken in om met Annika echte Halloween-griezelkoekjes te bakken.

 

Donderdag 21 oktober

BMS – We gaan naar buiten om bladeren te zoeken. Als we er genoeg hebben gevonden maken we er met Channa een mooi masker van! Naast een masker van bladeren maken we met Tine een bewegende tekening.

VBH – De Tijgers starten de dag in het Amstelpark. Zij gaan naar het Glazen Huis om mee te doen aan een workshop koken. Bij Tante Cato terug gekomen sluiten zij daarna aan bij de activiteit waar de Papegaaien alvast mee beginnen: griezelfoto’s maken met het Green screen.

 

Vrijdag 22 oktober

BMS en VBH – Ook vandaag weer een gezamenlijke dag bij de Tijgers. We moeten hard duimen voor mooi weer, want we gaan naar het Amstelpark! Als we weer terug zijn bij Tante Cato gaan we pinda’s rijgen met Gracia.

Klachtenvrij-banner-400x400.png