Tante Cato BSO & ZO

Vakantie programma

 

Dit is het vakantieprogramma voor de Meivakantie. Het gebeurt echter wel eens dat we ons niet strikt aan het vakantieprogramma houden. Het weer gooit soms roet in het eten of biedt juist nieuwe kansen. Wanneer we het vakantieprogramma wijzigen zorgen we altijd dat we er iets moois tegenover zetten.

 

Week 1

Maandag 25 april

BMS – De jongste kinderen starten de meivakantie samen met Samantha met het krijgen van ‘groene vingers’. We gaan plantjes stekken en bloempotjes versieren.

VBH – De oudste kinderen hebben een Balsportdag met Mees.

 

Dinsdag 26 april

BMS – Nog meer groene vingers vandaag, we maken insectenhotels met Samantha en met Channa hebben we een ballonnenfeest in de gymzaal.

VBH – bij de oudste kinderen is de dag ‘oranje’. We bakken koningsdagkoekjes en maken koningsdagportretten met het green screen.

 

Woensdag 27 april is Tante Cato gesloten

 

Donderdag 28 april

BMS – met Gracia spelen we ballen-bingo in de gymzaal en met Suzanne knutselen we vlinders.

VBH – We maken er een ‘chille’ dag van in het Amstelpark.

 

Vrijdag 29 april

BMS en VBH – een gezamenlijke dag bij de Tijgers. We mixen techniek en creativiteit. Met Lyvienne gaan we aan de slag met Make Do en met Channa gaan we ‘groot’ schilderen.

 

Week 2

Maandag 2 mei

BMS – Het is theaterdag! Met Tine maken we een film van een toneelstukje, met muziek.

VBH – We gaan op pad, maar is het dichtbij of ver weg? In ieder geval wordt het een sportief gebeuren dus neem je sportschoenen mee!

 

Dinsdag 3 mei

BMS – Een creatieve dag. Met Gracia gaan we met allerlei materialen papier-maché-en en met Suzanne maken we ons eigen vangspelletje.

VBH – Altijd al een keertje willen tennissen? Die gelegenheid krijg je vandaag via Dynamo! Verder maken we van de hele dag een competitie met ‘Minute to Win it’ onder leiding van Aukje.

 

Woensdag 4 mei

BMS en VBH – Een gezamenlijke dag bij de Tijgers. In groepjes doen we in de buurt een foto-speurtocht in etappes met allerlei leuke opdrachten.

 

Donderdag 5 mei

BMS- We vieren Japanse Kinderdag met Lyvienne en Channa. Zo maken we visvliegers, karpervlaggen en samoeraihelmen.

VBH – Hopen op heel mooi weer want we gaan Bevrijdingsdag vieren in de stad.

 

Vrijdag 6 mei

BMS en VBH – Voor de allerliefste van de hele wereld maken we ……(sstt, is geheim)

Klachtenvrij-pin-2020.png