Vakantie programma

 

Dit is het vakantieprogramma voor de herfstvakantie. Het gebeurt echter wel eens dat we ons niet strikt aan het vakantieprogramma houden. Het weer gooit soms roet in het eten of biedt juist nieuwe kansen. Wanneer we het vakantieprogramma wijzigen zorgen we altijd dat we er iets moois tegenover zetten.

 

Maandag 12 oktober


BMS – De jongste kinderen starten de vakantie in de keuken. Samen met Samantha bakken we griezelkoekjes. Als we uitgebakken zijn duiken we de gymzaal in voor een muziekactiviteit met Limor.


VBH – De oudste kinderen gaan de eerste vakantiedag met een uitstapje naar de bioscoop. De film die we gaan kijken kiezen we op de dag zelf.

Dinsdag 13 oktober


BMS – Maak vandaag samen met Limor van een flesje je eigen sambabal. Als alle sambaballen klaar zijn is het tijd om te filmen. Tine helpt je een spannend stop motion filmpje te maken.


VBH – Trek sportieve kleding aan voor de sportdag van Mees en Raban!


Woensdag 14 oktober


BMS en VBH – Een gezamenlijke dag bij de Tijgers. We hopen dat het mooi weer wordt, want dan gaan we naar het Amstelpark. Daar is voor de oudste kinderen een leuke workshop in het Glazen Huis. Verder gaan we uiteraard ook naar de speeltuin, kinderboerderij en het doolhof!

Donderdag 15 oktober


BMS – Met Lyviënne knutselen we een zilverfolie reliëf. Ook gaan we naar buiten om met Tine een herfstwandeling te maken.


VBH – Na het grote succes tijdens de zomervakantie bouwen we de gymzaal weer om tot een spannend veld, maken we teams en spelen we een lasergame toernooi!

Vrijdag 16 oktober


BMS en VBH – Ook vandaag weer een gezamenlijke dag bij de Tijgers. De jongste kinderen gaan met Gracia uiltjes knutselen en doen met Lyviënne een golfcircuit in de gymzaal. De oudste kinderen maken griezelige maskers met Annika.

© Copyright Tante Cato BSO & ZO