top of page
Tante Cato BSO & ZO

& ZO - Over & ZO

Anker 1 Over & ZO

De ‘& ZO’ in onze naam staat voor alles wat extra wordt aangeboden, naast de reguliere opvang. Dit om onze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken. Zo organiseert Tante Cato veel activiteiten en workshops op het gebied van Sport & Bewegen en creativiteit, uitgebreide en afwisselende vakantieprogramma’s, muzieklessen, en kan er twee dagen per week warm gegeten worden in het kinderrestaurant.

Workshops

Naast het dagelijkse activiteitenprogramma biedt Tante Cato workshops aan, welke met name gericht zijn op het gebied van Sport & Bewegen en Creativiteit. De workshops worden door Tante Cato zelf georganiseerd, maar ook in samenwerking met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld stichting Dynamo (een initiatief van de gemeente Amsterdam voor het stimuleren van Sport & Bewegen en andere activiteiten voor de Amsterdamse jeugd). De workshops worden gegeven door bevoegde docenten.

Meer over Workshops...

Sport & Muziek

Wil je graag een muziekinstrument bespelen of lekker sporten? Dat kan! Het is bij Tante Cato namelijk mogelijk om reguliere lessen te volgen op het gebied van Sport & Bewegen en Muziek. Voor de sporters organiseert Tante Cato op de donderdagen judolessen (in samenwerking met de Judo Academie Amsterdam). De kinderen die hieraan deelnemen worden door de medewerkers van Tante Cato naar hun lessen gebracht en gehaald. De muzieklessen die bij Tante Cato kunnen worden gevolgd zijn: pianoles (maandag en dinsdag), gitaarles (woensdag) en de muziekzolder (donderdag). Ook voor deze lessen geldt dat de kinderen door medewerkers van Tante Cato worden gebracht en gehaald. Op verzoek en in overleg biedt Tante Cato (indien mogelijk) ook de optie om kinderen naar hun eigen sportvereniging te brengen en/of te halen.

Meer over Sport & Muziek...

Evenementen

Door het jaar heen organiseert Tante Cato diverse evenementen. Zo is er de Zomerbarbecue, de Sinterklaasviering, de Sterrenjacht en nog meer! Evenementen worden altijd van tevoren aangekondigd met een email en via de website.

Meer over Evenementen...

Anker 2 Over & ZO Workshops
Anker 3 Over & ZO Sport & Muziek
Anker 4 Over & ZO Evenementen
Anker 5 Over & ZO Kinderrestaurant
Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page