top of page
Tante Cato BSO & ZO

& ZO - Sport & Muziek

Anker 1 Sport & Muziek

Tante Cato biedt naast het dagelijkse activiteitenprogramma ook diverse mogelijkheden om een sport te beoefenen of om een instrument te leren bespelen. Er is een gevarieerd aanbod van sport- en muziek activiteiten.

Judo (groep 1 t/m 8)

De Judo Academie Amsterdam is een nationaal bekende en toonaangevende judoschool. Zij is tevens initiatiefnemer van en deelnemer aan Topjudo Amsterdam. In deze organisatie werken Amsterdamse judoscholen samen met gemeente en overkoepelende sportorganisaties op het gebied van breedtesport, talentherkenning en ontwikkeling en het realiseren van een Amsterdams topsport traject. Het ultieme doel daarbij is het behalen van een medaille op de Olympische spelen van 2028.

Bij de judolessen van Judo Academie Amsterdam staat plezier voorop. Deelname aan de judosport levert een zichtbare bijdrage op aan de mentale en fysieke ontwikkeling van het kind. Respect voor elkaar en het leren samenwerken met elkaar zijn daarbij onmisbare waarden.

Op donderdag worden de judolessen gegeven volgens onderstaand schema:

15.30 - 16.15 uur 4 - 5 jaar
16.15 - 17.00 uur 5 - 7 jaar
17.00 - 18.00 uur 8 jaar en ouder

Tante Cato faciliteert en brengt de kinderen naar de les. Betaald wordt rechtstreeks aan de Judo Academie Amsterdam.

Meld je aan voor een gratis proefles en beslis daarna. Aanmelden kan per e-mail of telefonisch. Vergeet niet in de e-mail de naam en leeftijd van het kind te vermelden.

info@judoacademieamsterdam.nl / 06-18307791

Meer info: www.judoacademieamsterdam.nl

 

Pianoles (vanaf 5 jaar)

In schoolweken wordt er op maandag en dinsdag door een muziekdocente individueel pianoles gegeven aan kinderen vanaf 5 jaar. Dit gebeurt op maandag op de locatie Tante Cato - van Boshuizenstraat en op dinsdag op basisschool De Ark. Tatjana Evrika, die de lessen verzorgt, is ook in de gelegenheid om buiten deze dagen les te geven. Dit kan bij haar thuis, in Buitenveldert, of aan huis als u de beschikking heeft over een (elektrische) piano.

Kosten:
20 minuten - €18,-

30 minuten - €25,-

Tante Cato faciliteert en brengt de kinderen naar de les. Betaald wordt rechtstreeks aan de lerares.

Wanneer lessen af worden gezegd wordt de helft van de normale lesprijs berekend. Dit mits die is gedaan minimaal 24 uur voor aanvang van de les. Wanneer een les binnen deze 24 uur wordt afgezegd wordt het volle bedrag in rekening gebracht. Afmelden bij voorkeur bij Tatjana én Tante Cato.

Wil je een keer een proefles volgen (regulier tarief) of je opgeven voor wekelijkse pianolessen? Stuur dan een e-mail naar: bso@bsotantecato.nl.

 

Gitaarles Buitenveldert (vanaf 8 jaar)

Elke woensdagmiddag wordt er gitaarles gegeven op de BMS. De lessen worden verzorgd door gitaardocent Thijs Kammer. Hij is een ervaren docent en gitarist en kan je goed verder helpen op de gitaar. 

 

De kosten voor het volgen van gitaarles zijn te vinden op de website van Thijs (zie link onderaan).

Tante Cato faciliteert en brengt de kinderen naar de les. Betaald wordt rechtstreeks aan de leraar.

Aanmelden kan via thijs@talmagitaar.nl of bso@bsotantecato.nl

Meer info: www.talmagitaar.nl

 

De Muziekzolder (van 4 tot 10 jaar)

De Muziekzolder is op de woensdagmiddag geopend met cursussen voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

 

Voor kinderen van 4 & 5 jaar is er de cursus Kleutermuziek, waarin kleuters op een vrolijke en gevarieerde manier een begin maken met hun muzikale ontwikkeling.

 

Voor de leeftijd 6-10 jaar is er een breed aanbod aan cursussen, o.a. AMV, Songwriting, Musicalprojecten, Oriëntatiecursus Muziekinstrumenten en meer.

 

Alle lessen worden in een kleinschalige setting gegeven met groepen van maximaal 7 kinderen.

 

Uit reviews van ouders over De Muziekzolder: Leuke zolder, goede sfeer, fijne manier van lesgeven, kwalitatief hoog resultaat.

 

Tante Cato faciliteert en brengt de kinderen naar de les. Betaald wordt rechtstreeks aan de Muziekzolder.

 

Meer informatie: www.demuziekzolder.nl

Anker 2 Sport & Muziek Judo
Anker 3 Sport & Muziek Kickboksen
Anker 4 Sport & Muziek Piano
Anker 5 Sport & Muziek Gitaar
Anker 6 Sport & Muziek Muziekzolder
Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page