top of page
Tante Cato BSO & ZO

Inschrijven

Anker 1 Inschrijven

U kunt uw belangstelling voor een plekje bij Tante Cato kenbaar maken via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend, hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor informatie. Een rondleiding geven we graag. Even binnen lopen mag altijd, maar als u een afspraak maakt dan nemen we echt alle tijd voor u.

Plaatsing

​Indien wij u de dagen van uw keuze kunnen bieden dan zullen wij u een link sturen waarmee u rechtstreeks in ons planningssysteem komt en u alle gegevens in kunt vullen die wij nodig hebben om een plaatsing te maken en u een aanbod te doen in de vorm van een schriftelijke offerte.

Indien u daarmee akkoord gaat maken wij de plaatsing van uw kind definitief. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Opzeggen

​De opzegtermijn na aanvang van de opvang bedraagt 1 maand, voor de 1e van de maand. Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren, per brief of e-mail. Bij opzegging van het contract binnen twee maanden voor de plaatsing betaalt u de kosten van een maand kinderopvang. Bij annulering op een eerder tijdstip betaalt u een vast bedrag aan annuleringskosten (€100).

​Onzerzijds kan het contract ontbonden worden indien er een betalingsachterstand is van twee maanden. Dit is opgenomen in de leveringsvoorwaarden welke zijn opgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang en BOinK.

 

Op dit formulier is de privacyverklaring van Tante Cato van toepassing.

Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page