top of page
Tante Cato BSO & ZO

Oudercommissie

Anker 1 Oudercommissie

Nieuwe leden gezocht voor de Oudercommissie Tante Cato

Onze kinderen gaan met veel plezier naar Tante Cato. Dat vinden we belangrijk en daar draagt de oudercommissie Tante Cato graag aan bij. De OC vertegenwoordigt alle ouders van de kinderen die naar de buitenschoolse opvang van Tante Cato gaan.  

De Oudercommissie Tante Cato is samengesteld uit ouders van kinderen van de scholen BMS, Rosj Pina en De Ark. We zijn nu op zoek naar ouders die het leuk vinden mee te denken over goede en gezellige opvang.

Wat doet de Oudercommissie?

We denken mee met Tante Cato, geven gevraagd én ongevraagd advies en denken mee over ontwikkelingen. Dat varieert van aangeboden workshops, invulling van creativiteit/sport/spel, ontwikkelingen op de scholen en bij Tante Cato tot en met de prijsstelling.

Net als Tante Cato vinden wij het belangrijk dat onze kinderen leren, uitgedaagd worden in een gezellige en ontspannen sfeer zodat ze met enthousiaste verhalen thuiskomen. Als aanspreekpunt en als voelsprieten vanuit de drie scholen BMS, Rosj Pina en De Ark dragen we hier graag aan bij met wensen, suggesties en ideeën vanuit kinderen én ouders.

De Oudercommissie komt 4 keer per jaar bij elkaar. Een keer per jaar wordt een algemene ouderavond georganiseerd waarin verslag gedaan wordt van het afgelopen jaar.

Laat ons weten of je OC-lid wilt worden! Wil je nog iets meer weten over de OC en onze werkzaamheden? Stuur een mail naar Marjan Kluijfhout-Spaan, voorzitter Oudercommissie (oudercommissietc@gmail.com).

Wij nemen dan contact met je op.

 

De Oudercommissie van Tante Cato

Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page