top of page
Tante Cato BSO & ZO

Mini marathon van Amsterdam

Anker 1 Mini marathon van Amsterdam

Op 16 oktober doet Tante Cato alweer voor de 13e keer mee aan de mini marathon van Amsterdam! In de voorgaande 12 edities zijn we uitgeroepen tot sportiefste BSO. Dit jaar willen we deze prijs natuurlijk weer in de wacht slepen! Loop jij ook mee? Met je deelname steun je ook nog eens een goed doel!

Zondag 16 oktober 2022
1 Kilometer
Verzamelen bij de Riekermolen aan de Amstel om 8.30 uur bij het kraampje van Tante Cato

Warming up: 8.50 uur
Start mini marathon: 9.10 uur

Tante Cato en Oxfam Novib

 

Zoals elk jaar grijpt Tante Cato dit evenement aan om samen met de kinderen Oxfam Novib te steunen. Waar we vorige keren hard ons best hebben gedaan om zoveel mogelijk geiten te doneren aan veehouders op het platte land in Niger of klaslokalen of zeep voor mensen in arme te landen bij elkaar te lopen, gaan we nu lopen voor klimaattraining voor boeren in arme landen. Voor elke 3 inschrijvingen kunnen we namens Tante Cato een klimaattraining aanbieden. Meer over deze actie kun je lezen op de website van Oxfam Novib.

Side events en de marathon

Er worden prijzen verdeeld, maar uiteraard staat plezier voorop. Iedereen krijgt daarom sowieso een medaille na afloop. En er is een aantal leuke side events, zoals een springkussen, schminken, pannakooi voetbal en nog veel meer. Een kwartier nadat de laatste kinderen gefinisht zijn komen de eerste wedstrijdlopers van de Marathon van Amsterdam langs. Deze gaan wij natuurlijk enthousiast toejuichen!
 

Trainingen


Ook dit jaar wordt er weer hard getraind voor de mini marathon! Zo komen we goed voorbereid aan de start!

Inschrijven


Schrijf je in, trek je Tante Cato shirt aan en loop mee tijdens de mini marathon! Heb je nog geen Tante Cato shirt dan krijg je deze van ons. Heb je nog een Tante Cato shirt maar is het te klein? Lever hem dan weer in. Zo kan een ander kind het gaan dragen en krijg jij een nieuwe. De shirts worden dit jaar uitgereikt bij het kraampje van Tante Cato op de verzamelplaats bij de Riekermolen. Dit vanwege de vervroegde starttijd van de Mini Marathon.

LET OP! Inschrijven uiterlijk voor vrijdag 14 oktober.

Oxfam Novib

Bedankt! Uw inschrijving voor de Mini marathon van Amsterdam is verzonden.

Op dit formulier is de privacyverklaring van Tante Cato van toepassing.

Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page