Tante Cato BSO & ZO

Mini marathon van Amsterdam

 

Op 20 oktober doet Tante Cato alweer voor de 11e keer mee aan de mini marathon van Amsterdam! In de voorgaande 10 edities zijn we uitgeroepen tot sportiefste BSO. Dit jaar willen we deze prijs natuurlijk weer in de wacht slepen! Loop jij ook mee? Met je deelname steun je ook nog eens een goed doel!

20 oktober 2019
1 Kilometer
De borcht (onder Amstelpark)
Verzamelen bij Tante Cato: 8.30 - 8.45 uur
Start mini marathon: 9.45 uur

Tante Cato en Oxfam Novib

 

Zoals elk jaar grijpt Tante Cato dit evenement aan om samen met de kinderen Oxfam Novib te steunen. Waar we vorig jaar voor winterhulppakketten voor de vluchtelingen in Griekenland hebben gelopen, gaan we ons nu inspannen om geiten te doneren aan veehouders op het platte land in Niger. Voor elke 6 inschrijvingen gaan er namens Tante Cato twee geiten naar Niger. Meer over de actie van geiten voor Niger is te lezen op de website van Oxfam Novib.

Kinderfeest en de marathon


Na afloop van de minimarathon is er een groot feest met o.a. een prijsuitreiking, muziek, eurobungee, een loterij met leuke prijzen en meer! Alle deelnemers verdienen ook een mooie medaille. Tussen 10:00 en 10:30u komen de eerste wedstrijdlopers van de echte marathon voorbij. Zij hebben jullie aanmoedigingen hard nodig!

Trainingen


Ook dit jaar wordt er weer hard getraind voor de mini marathon! De trainingen zullen plaats vinden op dinsdag 1, 8 en 15 oktober, om 16.15 uur in de Piratenspeeltuin.

Inschrijven


Schrijf je in, trek je Tante Cato shirt aan en loop mee tijdens de mini marathon! Heb je nog geen Tante Cato shirt dan krijg je deze van ons. Heb je nog een Tante Cato shirt maar is het te klein? Lever hem dan weer in. Zo kan een ander kind het gaan dragen en krijg jij een nieuwe.

LET OP! Inschrijven uiterlijk voor vrijdag 18 oktober. Als je mee wilt doen met alle trainingen moet je je inschrijven voor vrijdag 27 september.

Oxfam Novib

Bedankt! Uw inschrijving voor de Mini marathon van Amsterdam is verzonden.

Op dit formulier is de privacyverklaring van Tante Cato van toepassing.

Klachtenvrij-banner-400x400.png