top of page
Tante Cato BSO & ZO

Halloween

Anker 1 Halloween

Dinsdag 13 november is de dag van onze -inmiddels beroemde- superleuke griezelig gave Halloween party. Ook dit jaar is iedereen van Tante Cato van harte uitgenodigd! Jullie zijn welkom vanaf 16.30 uur. De ingang is bij de BMS hoofdingang aan de Sandenburch. Hier worden jullie ontvangen door de portier. De aanwijzingen van de portier zorgen ervoor dat alles zodanig verloopt dat iedereen ’s avonds ook weer lekker slaapt… ;-) De laatste ronde start om 17.45 uur!

 

Aangezien het voor de Egels soms nog wat spannend kan zijn, hebben wij voor hen een apart bezoekmoment ingepland tussen 16.00 en 16.30 uur. Er zal dan een aangepaste (minder griezelige) versie van het Halloweenfeest worden gehouden. Egels die op 13 november bij Tante Cato zijn (en die dat willen) gaan gezamenlijk naar dit aangepaste feest.

 

Kom je normaal gesproken niet naar Tante Cato op de dinsdag, maar wil je wel graag langs komen? Dat kan! Maak dan zelf een inschatting van welke tijd je wil komen.

De kinderen van Tante Cato ontvangen consumptie bonnen die zij in ons Griezellab kunnen gebruiken.

 

Let op! Net als voorgaande jaren verwachten we dat kinderen die normaal niet op dinsdagen naar Tante Cato komen, bijvoorbeeld hun vader, moeder, opa of oma als begeleider meenemen.

Halloween 2018.jpg
Klachtenvrij-pin-2022.png
bottom of page