Coronavirus

 

Beste ouders,

 

Hopelijk gaat het jullie allen nog goed gezien de omstandigheden!

 

Onderstaand een link naar een brief opgesteld door BoinK en de brancheverenigingen waarin onder andere wordt ingegaan op de zorgen omtrent de kosten kinderopvang.

We zijn ons er zeer van bewust dat die zorgen er zijn en we begrijpen dat ook volledig. Voornoemde partijen proberen in deze brief uit te leggen waarom er een appèl wordt gedaan op ouders met betrekking tot de volledige facturen en dat er gewerkt wordt door SZW aan een reparatieregeling met betrekking tot de eigen bijdrage.  Zie ook de site van de rijksoverheid.nl.

Mocht je een en ander persoonlijk willen bespreken dan wil ik je vragen mij te bellen. Dat kan ook ’s avonds op telefoonnummer 06-15951255.

 

Waar staat “Heeft één ouder een cruciaal beroep, dan is het verzoek om te kijken of u zelf de opvang kunt regelen. Lukt dat niet dan kunt u altijd een beroep doen op de kinderopvang of school”, daar kun je lezen:

“……dan kunt u een beroep doen op Tante Cato, in principe op maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.” Het is dus niet (meer) nodig dat kinderen eerst op school worden opgevangen en dat lijkt ons heel prettig voor hen.

Uiteraard in overleg, uit veiligheidsoverwegingen is de capaciteit beperkt.

 

Voor nu met een heel hartelijke groet,

Ook namens mijn collega’s, en ook aan al jullie kinderen,

Miranda Heynsdijk

Brief omtrent zorgen kosten kinderopvang